Homepage


BEKEND VAN


Homepage

Kinderen en hun ouders hebben allerlei verwachtingen en dromen voor de toekomst. Het bereiken van deze doelen vergt voorbereiding en inzet. Of u nu net in Nederland bent aangekomen en een school zoekt, of uw kind al jarenlang meedraait in het Nederlandse schoolsysteem: Guardian Institute helpt uw kind op weg naar de educatieve doelen met de hulp van mentoren, tutoren, en advies.


 

Meer weten? Neem contact op.

Benader ons geheel vrijblijvend en bespreek de mogelijkheden via +31 6 18 89 90 46.


Geweldige tutoren

De hulp van onze tutor was geweldig. Ze heeft onze zoon geholpen met de vakinhoudelijke kennis en haar hulp bleek onmisbaar om de opleiding af te ronden. Bedankt!

Thomas (48) from Amsterdam

Geweldige begeleiding!

Onze dochter wist niet zeker welke opleiding ze wilde gaan doen. Door haar te koppelen aan een academisch adviseur werden de wensen steeds duidelijker. Op dit moment is ze bezig met haar aanmelding aan een universiteit in het buitenland.

Megan (55) from Middelburg

Online begeleiding is een uitkomst

Het in kunnen schakelen van een online tutor bleek een uitkomst. Omdat wij veel reizen, kan onze dochter op ieder moment haar tutor bereiken en een online bijles inplannen.

Florence (56) uit Groningen

Perfecte schoolkeuze

Wij twijfelden om onze dochter in te schrijven voor een particuliere school. Door het advies van Guardian Institute en twee schoolbezoeken met onze adviseur hebben wij een goede beslissing kunnen nemen en gaat onze dochter naar een goede particuliere school. Bedankt!

Emma (42) uit Rotterdam