Online bijles basisschool

Leerlingen van de basisschool kunnen allerlei soorten vragen hebben. Bij Guardian Institute kijken wij samen met de leerling verder dan de bijles voor de basisschool. We bespreken hoe je iets leert, hoe een opdracht gemaakt moet worden, en wat passende methoden zijn om een probleem op te lossen. Samen met een tutor wordt het probleem niet alleen voor nu, maar ook voor de langere termijn, opgelost. Dit doen we door samen met de leerling te kijken hoe je het beste kunt leren.

Guardian Institute is het enige bedrijf in Nederland dat werkt met toptutoren. Toptutoren inspireren, motiveren, en stellen doelen met de leerling. Elke toptutor komt van een goede universiteit of hogeschool en heeft een uitgebreid cv. Door een intake met iedere leerling te hebben, komt de leerling terecht bij de tutor met de juiste expertise. En door naar een doel toe te werken tijdens de lessen, is de leerling gemotiveerd en heeft de tutor een duidelijk doel. Dit leidt tot tevreden ouders en leerlingen met een hoger zelfvertrouwen. 

Online bijles

Op dit moment vinden de meeste van onze bijlessen online plaats via Zoom, WhatsApp, of Skype. Een voordeel van online bijles is dat het flexibel gepland kan worden, maar ook is reistijd niet langer van toepassing. De resultaten van online bijles zijn bij ons vastgesteld als even goed als offline bijles. 

Starten

Wilt u meer weten? Neem dan (uiteraard vrijblijvend) contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Onze dochter zit in groep vijf en bleef vastlopen bij rekenen. We probeerden alles, van remedial teaching tot een lokale huiswerkklas. Ik had het bijna opgegeven, tot ik een tip kreeg over Guardian Institute. Een wereld van verschil! Persoonlijke aandacht, leerplannen en duidelijke afspraken. Dit is wat we zochten.

Pieter (38)

Rotterdam