Offline bijles

Het vinden van gespecialiseerde begeleiding was nog nooit zo makkelijk. Onze ervaren tutoren staan klaar om de student te helpen bij allerlei soorten schoolwerk, of dit nu leerwerk is, oefeningen zijn, of zelfs een scriptie. Door hen te helpen bij hun huiswerk worden algemene leervaardigheden aangeleerd die erg waardevol zijn voor de lange termijn.

Deze begeleiding is een traditionele vorm van begeleiding. De aanpak is nog steeds erg succesvol: veel studenten behalen betere resultaten op hun opleiding wanneer zij een-op-een begeleid worden door een tutor. Niet alleen draait het om het herhalen van de lesstof, ook zorgt het oefenen voor een zelfverzekerd gevoel voor de leerling door de positieve aanpak van de tutor. De vele voordelen van offline begeleiding maakt dit tot de meest gekozen vorm van begeleiding bij Guardian Institute.

De hulp van onze tutor was geweldig. Ze heeft onze zoon geholpen met de vakinhoudelijke kennis en haar hulp bleek onmisbaar om de opleiding af te ronden. Bedankt!

Thomas (48)

Amsterdam