Online bijles groep 4

Iedere groep is lastig, maar groep 4 kent heel veel onderwerpen. Het leestempo moet omhoog, de eerste tafels worden geleerd, en het tellen tot 100 wordt flink bijgespijkerd. Kortom: genoeg te leren en ook flink wat punten om aan te werken. De tutoren van Guardian Institute helpen uw kind graag bij het leren. Er wordt gekeken welke leermethode het beste past en op basis van wat de leerling nodig heeft, worden de lessen ingedeeld.

Als enige bedrijf in Nederland werkt Guardian Institute met toptutoren. Dit zijn tutoren die aan een zeer goede universiteit of hogeschool zijn afgestudeerd. Daarnaast zijn tutoren motiverend, inspirerend, en zijn zij actief bezig met het bereiken van de gestelde doelen. Leerlingen bouwen zelfvertrouwen op door het behalen van hun doelen en voelen zich steeds zekerder. En of het nu alleen rekenen is, of dat ook gewerkt moet worden aan een toets voor biologie: onze tutoren helpen de leerling graag bij het leren. 

Online bijles

Vrijwel al onze bijlessen vinden online plaats via Zoom, WhatsApp, of Skype. Leerlingen kunnen bijlessen flexibel inplannen, maar de meeste leerlingen vinden een vast tijdstip op een vaste dag erg fijn. 

Starten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

De tafels in groep vier was een grote opgave voor onze dochter. Ze kwam niet goed mee en doordat haar zelfvertrouwen een flinke deuk opliep, durfde ze niets meer te zeggen in de klas als het over rekenen ging. Na enkele weken bijles bij Guardian Institute ging het stukken beter en heeft ze haar zelfvertrouwen weer terug.

Melanie (33)

Bergen op Zoom