Online bijles groep 8

Groep 8 lijkt een jaar om alles simpelweg af te ronden, maar zo is het niet. De leerlingen worden klaargestoomd voor het middelbaar onderwijs. Dat betekent: het tempo omhoog, meer leren, en een eindtoets (meestal Citotoets) om het schooladvies te bepalen. Voor sommige leerlingen brengt dit problemen met zich mee. Guardian Institute ondersteunt met bijles en onderwijsadvies.

Het belangrijkste is dat een leerling op de juiste plek terechtkomt. Wij ondersteunen leerlingen dus op alle niveaus, maar ook op hun weg naar het juiste niveau toe. Door een selecte groep tutoren die allemaal hun eigen expertise hebben, bieden wij de leerling altijd passende bijles. Door aan het begin van het traject doelen te stellen, wordt er naar iets toegewerkt. Dit geeft een leerling vaak veel zelfvertrouwen.

Guardian Institute is het enige bedrijf in Nederland dat werkt met toptutoren. Toptutoren zijn afgestudeerd aan een (zeer) goede universiteit of hogeschool en hebben een uitgebreid cv. De tutoren zijn voor de leerlingen rolmodellen die inspireren, motiveren, en actief meedenken om de leerling verder te helpen. Iedere tutor heeft een eigen expertise. Tijdens de intake met de leerling wordt bepaald welke tutor de beste match is op basis van interesses van de leerling, leerdoelen, en het profiel van de leerling.

Online bijles

De meeste bijlessen vinden online plaats op een vast moment in de week, of soms meerdere momenten. Door het online plannen kunnen bijlessen ook flexibel worden geboekt. 

Starten

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Groep 8 was voor mijn zoon een grote beproeving. Alles ging snel en de spanning voor de middelbare school werd Sam af en toe te veel. De bijles heeft Sam zelfvertrouwen gegeven voor zijn nieuwe school en hij gaat daar nu met plezier naartoe.

Sascha (41)

Den Haag