Online bijles

Zoekt u voor uw kind persoonlijke begeleiding met persoonlijke doelen wat verder gaat dan de verplichte uren per week? Guardian Institute is het enige bedrijf in Nederland dat werkt met toptutoren. Een toptutor heeft meer dan een diploma op zak. Onze tutoren zijn breed ontwikkeld, inspireren, motiveren, en denken mee over de toekomst. Er is persoonlijke aandacht voor leerlingen op alle niveaus; de basisschool, middelbare school, en het hoger onderwijs. De tutoren zijn afgestudeerd aan een bovengemiddelde universiteit en hebben ieder hun expertise, wat leidt tot bijzonder goede studieresultaten.

Onze diensten staan bekend om de persoonlijke aandacht voor iedere leerling, de service, en de hoge kwaliteit van de lessen. De leerlingen gaan vaak snel vooruit wanneer zij breder onderwijs krijgen dan puur de lesstof voor een vak. Op deze manier kan ieder kind de eigen talenten gebruiken en wordt er gekeken naar hoe een leerling het beste leert. Onze tutoren gaan graag met de leerling in gesprek over doelen voor dit jaar en de jaren daarna, waar ook op teruggekeken wordt wanneer er een periode is verstreken. Kortom: bij Guardian Institute krijgt u veel meer dan bij een regulier online bijlesbureau.

Online bijles

Het online begeleiden van studenten heeft duidelijke voordelen. Zo kan de student op ieder moment contact opnemen met de tutor en kunnen zij een afspraak maken, danwel direct het probleem bespreken. Via Skype, Zoom of WhatsApp neemt de tutor de tijd de leerling goed verder te helpen. Deze vorm van begeleiding sluit regelmatig goed aan bij gezinnen die veel reizen, of studenten die liever thuisblijven wanneer zij begeleid worden. Ondanks dat deze vorm van begeleiding flexibeler is, blijft de kwaliteit hoog door de inzet van onze tutoren die de vorderingen van de student op ieder moment blijven monitoren.

Starten

Wanneer u interesse heeft in bijles via Guardian Institute, kunt u met ons (uiteraard vrijblijvend) contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Jarenlang hebben we bijles geprobeerd via allerlei kanalen. Het probleem was dat de lesstof op dezelfde manier werd aangeboden als op school, waardoor onze zoon het alsnog niet begreep. Ik kreeg de tip van een vriendin om Guardian Institute te benaderen en heb dat gedaan. Binnen drie maanden zat onze zoon weer op het juiste niveau. We zijn Guardian Institute en onze tutor heel erg dankbaar!

Anna (34)

Amsterdam