Online huiswerkklas

Wanneer een leerling of student moeite heeft met concentreren of gewoon even niet verder komt, is het fijn als er iemand meekijkt. Guardian Institute biedt toptutoren die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van leerlingen die willen werken aan hun leervaardigheden. Dit betekent dat er niet altijd alleen maar naar het vak wordt gekeken, maar dat er aandacht wordt besteed aan allerlei delen van het leren. Oftewel: het ‘leren leren’. 


Onze begeleiding is voor leerlingen van de basisschool, middelbare school, of zelfs mbo, hbo, of de universiteit. Nu veel leerlingen online les krijgen, worden zij door onze tutoren ook veelal online begeleid. De afspraken via Skype, Zoom, of WhatsApp zorgen voor structuur (omdat er vaak vaste afspraken worden gemaakt over dagen en tijden), maar tegelijkertijd biedt het de leerling de kans tussen de lessen door ook vragen te stellen. Dit maakt online begeleiding tot een groot succes. De kwaliteit van de lessen is hoog door de inzet van onze tutoren die de vorderingen van de student op ieder moment blijven monitoren.

Het in kunnen schakelen van een online tutor bleek een uitkomst. Omdat wij veel reizen, kan onze dochter op ieder moment haar tutor bereiken en een online bijles inplannen.

Florence (56)

Groningen