Hoge kwaliteit bijles door gespecialiseerde docenten vindt u bij Guardian Institute. Al onze tutoren zijn bovengemiddeld gespecialiseerd in hun vakgebied omdat zij studeerden aan een prestigieuze universiteit. Niet alleen geven zij les, ook inspireren onze docenten. Dit alles maakt Guardian Institute tot de meest succesvolle aanbieder van online bijles van Nederland. Wij bieden bijles op alle niveaus, van de basisschool tot en met het de universiteit.

[servicebox_sc id=429]

Het vinden van gespecialiseerde begeleiding was nog nooit zo makkelijk. Onze ervaren tutoren staan klaar om de student te helpen bij allerlei soorten schoolwerk, of dit nu leerwerk is, oefeningen zijn, of zelfs een scriptie. Door hen te helpen bij hun huiswerk worden algemene leervaardigheden aangeleerd die erg waardevol zijn voor de lange termijn.

Het online begeleiden van studenten heeft duidelijke voordelen. Zo kan de student op ieder moment contact opnemen met de tutor en kunnen zij een afspraak maken, danwel direct het probleem bespreken. Via Skype, Zoom of WhatsApp neemt de tutor de tijd de leerling goed verder te helpen. Deze vorm van begeleiding sluit regelmatig goed aan bij gezinnen die veel reizen, of studenten die liever thuisblijven wanneer zij begeleid worden. Ondanks dat deze vorm van begeleiding flexibeler is, blijft de kwaliteit hoog door de inzet van onze tutoren die de vorderingen van de student op ieder moment blijven monitoren.

“Het in kunnen schakelen van een online tutor bleek een uitkomst. Omdat wij veel reizen, kan onze dochter op ieder moment haar tutor bereiken en een online bijles inplannen.”

Florence (56), Groningen